Proprietatea intelectuală

Politica de proprietate intelectuală

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Drepturi de autor
1. Proceduri pentru revendicarea drepturilor de autor si /sau ale altor titluri de proprietate intelectuala.

Platforma La Meditații, respectă proprietatea intelectuală și considera protecția drepturilor de autor, precum si protectia tuturor celorlalte proprietăți intelectuale foarte importante; ca atare, cerem instructorilor noștri, studenților și celorlalti utilizatori ai site-ului și ale serviciilor noastre ( "www.lameditatii.ro") sa faca același lucru. Incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala nu vor fi tolerate pe sau prin intermediul Site-ului.

Politica de proprietate intelectuală a platformei La Meditații este de a îndepărta materialul pe care îl considera, de bună-credință, ca ar încalca proprietatea intelectuală a unei terțe părți prin folosirea lui in platforma noastra, si care este astfel pus in evidenta in urma unei notificari de un proprietar de proprietate intelectuală sau de agentul sau, și (b) elimina orice Conținut postat pe site ce "încalcă în mod repetat" proprietatea intelectuala.

Despre Cursuri Lectură Digitală

Cursuri Lectură Digitală, reprezintă una din cele mai avansate platforme de lecții online din România. 

Dorești să devii unul dintre profesorii noștri și să împărtășești cunoștințele tale studenților? Înregistrarea este simplă și durează doar un moment.

© 2016 EyeProduct. All Rights Reserved. Platforma LaMeditatii este o divizie a Eye Product

Search